بهادری جهرمی: دولت بین معترض و اغتشاشگر تفاوت قائل است/ مطالبه‌گری حق دانشجو است 

سخنگوی دولت در ادامه رویکرد عملی دولت در گفتگ و با جوانان و دانشجویان با حضور در جمع دبیران تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های شهر شیراز، دغدغه‌های آنان را شنید.

به گزارش مشرق، علی بهادری جهرمی که شنبه با هدف شرکت در برنامه تشییع شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) به شیراز سفر کرده بود، با حضور در دانشگاه شیراز، با حدود ۳۰ تن از نمایندگان تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی دانشگاه‌های مستقر در شیراز، گفت و گو کرد.

بهادری جهرمی: دولت بین معترض و اغتشاشگر تفاوت قائل است/ مطالبه‌گری حق دانشجو است 

سخنگوی دولت در این نشست که به مدت حدود ۲ ساعت و با حضور طیف‌های مختلف سیاسی از دانشگاه های مختلف شهر شیراز برگزار شد، با توصیه به دانشجویان برای مطالعه سند تحول دولت و ضمن تاکید براینکه دولت سیزدهم با برنامه آمده و برنامه محرمانه هم ندارد، خاطرنشان کرد: در سند تحول ۳۷ اولویت تعیین شده که یکی از آنها حکمرانی مردمی است، راهبردهای رسیدن به این اولویت‌ها مشخص و تاکید شده که در بعضی مسائل باید چرخش استراتژیک مد نظر باشد. وی خاطرنشان کرد: این سند دقیقا وظایف هر دستگاه را مشخص کرده است.

بهادری جهرمی، طرح دیدگاهها و نظرات و انتقادات نسبت به این برنامه و راهکارهای آن را امکان پذیر دانست و خاطرنشان کرد که همه به ویژه دانشجویان می‌توانند در مورد مسائل و اولویت ها، راهکار ارائه بدهند و البته نسبت به عملیاتی شدن برنامه های سند تحول، مطالبه گری داشته باشند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه دولت برنامه‌ای با ۳۷ اولویت در موضوعات مختلف تدوین کرده و لازم است همه آن را مطالعه کنند، مطالبه گری در خصوص تحقق این برنامه ها را جزو حقوق همه مردم به ویژه دانشجویان و دانشگاهیان دانست.

بهادری جهرمی: دولت بین معترض و اغتشاشگر تفاوت قائل است/ مطالبه‌گری حق دانشجو است 

وی با تاکید براینکه برای ارزیابی عملکرد دولت باید لحظه شروع یک برنامه و اقدام را بدانیم و با تطبیق درست، مسائل را ارزیابی کنیم، گفت: من هرگز نمی‌گویم که شرایط اقتصادی خوب است، تورم ۴۰ درصدی خوب نیست و رشد اقتصادی پنج درصدی باید به هشت درصد برسد.

او که در پاسخ به شماری از پرسش‌های مطرح شده، سخن می گفت، ضمن تاکید براینکه رئیس جمهوری از ابتدای کار بین مردم حاضر شد و برای بررسی مشکلات دارویی و... به میان معترضین رفت و صدای آنان را شنید، تصریح کرد: رئیس جمهور زمانی به اصفهان رفت که زاینده رود آب نداشت.

بهادری جهرمی با بیان اینکه اکنون بعد از یکسال و سه ماه، ۳۱ سفر استانی توسط هیات دولت انجام شده و وزرا و معاونان وزرا بارها به نقاط مختلف کشور سفر و مسائل را از نزدیک پایش کرده اند، گفت: حضور من در دانشگاه‌ها از ابتدا مشخص بود که با واکنش هایی مواجه خواهد شد، با این وجود، بارها در جلسات هیأت دولت رئیس جمهوری بر ادامه این برنامه و حضور در بین دانشجویان و در دانشگاه‌ها تاکید داشتند.

او با یادآوری اینکه طی یکسال اول دولت، بالغ بر ۲ میلیون گزارش مردمی در خصوص برنامه ها و مسائل مختلف دریافت و همه موارد کارتابل و به وزرای مربوطه ارجاع شده است، گفت: شاید صد درصد گزارش ها به نتیجه مد نظر گزارش دهنده نرسد، اما همه موارد دیده و رسیدگی خواهد شد.

بهادری جهرمی گفت: تحلیل دولت آنست که نارضایتی وجود دارد و اعتراض هم از همین موضوع نشات می گیرد، اما اغتشاش و قتل و تخریب و هتک حرمت و .... از نارضایتی نشات نمی‌گیرد. توهین و تقدس زدایی، برنامه ریزی شده است، آنان می‌دانند که فرهنگ ما سنگر اصلی مقاومت در برابر هجمه ها محسوب می شود؛، بنابراین آن را نشانه گرفته اند.

او دولت را پدر و بزرگ‌تر خانواده دانست و تاکید کرد: اگر پدرخانواده متوجه انحراف و مشکلی در فرزندان خود شود، مسئولیتش بیشتر خواهد شد و باید پدری کرده و به دنبال حل مشکلات باشد.

سخنگوی دولت در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه نگاه به معترض و اغتشاشگر متفاوت است، تاکید کرد که مابین کسانی‌که اعتراض دارند و آنانکه لیدر اغتشاش هستند تمایز قائل هستیم، حتی از میان آنان که الفاظ رکیک را به زبان می آورند، باید تفاوت قائل بود.

وی با تصریح بر اینکه وقتی در اغتشاش و دعوا گیر می افتیم، تر و خشک و ظالم و مظلوم با هم می سوزند، گفت: دولت به هیچ وجه و حتی ذره ای نسبت به کسانیکه سازمانی کار کرده و اغتشاش و درگیری و آشوب را دنبال می کنند، مماشات و کوتاهی نخواهد داشت. من به آنانکه معترض هستم توصیه کرده ام که اگر فردی را دیدند که قصد منحرف کردن اعتراض را دارد، خودشان مقابله کنند.

سخنگوی دولت در این نشست، بخشی از وقت پاسخگویی خود را به دانشجویان داد تا مطالب، مطالبات، انتقادات و اعتراض‌های خود را بیان کنند و تاکید کرد که موارد خواسته شده آنان را یادداشت کرده و تا رفع کامل پیگیری خواهد کرد.

این نشست با گفت و شنود و بحث داغ دانشجویان از دیدگاه‌های مختلف سیاسی با یکدیگر خاتمه یافت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۲۲:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
    1 0
    فحاشی فسادطلبی بی قیدپرستی وضدیت باسبک زیست سالم نبایدهیچ کس مطالبه داشته باشدنفی ارزش وامنیت مطالبه نیست محوکردن مرزهای مطالبه است
    • IR ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۸
      0 0
      آمریکا در ایران سفارتخانه ندارد امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ؛ اســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــب تروآ دارد ــ اینترنت اسب تروآ ی آمریکا است . آمریکا ؛ به جز اینترنت ؛ همه چیز را برای ملت ایران تحریم می کند ؛ چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا ؟؟؟؟؟ زیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا : ادوارد اسنودن: آمریکا از اینترنت جهانی برای جاسوسی استفاده می کند. . پس اینترنت آمریکایی را ببندید و اینترنت ملی راه اندازی کنید. و گر نه ؛ از این به بعد ؛ باز هم ؛ آش همین است و کاسه همین .
  • IR ۲۲:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
    0 1
    مطالبه گری در دل حق دانشجوست
    • IR ۰۷:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۸
      0 0
      ولی اغتشاش و وحشی گری در عمل حقشون هست نه؟ من مطالبه گری تو یک ماه اخیر ندیدم. اصلا تفکر توشون ندیدم که مطالبه گری ببینم
  • IR ۲۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
    3 0
    لات بازی هم حق دانشجوئه!؟
  • IR ۲۳:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
    2 0
    مطالبه گری؟ تو دانشگاه آزاد کرج وحشی ها به یک استاد روحانی مسن حمله کردند تو قم به خبرنگار حمله کردن تو مراسم شهدای شیراز در دانشگاه شهید بهشتی سوت و کف زدن تو شریف شیشه های سلف دانشگاه رو شکوندن! چیکار داری میکنی آقای جمهوری اسلامی؟ اگر ملاحظات سیاسی انتخاباتی نمیزاره اقدام کنید خود ما مردم دست بع کار بشیم
  • IR ۲۳:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
    1 0
    بشین بینیم بابا.وقت اعتراض تموم شدفعلاً.اگه اعتراضی هست باید بمونه برای بعد ‌.الان هرکی تو خیابون اغتشاشگر.جمشون کنید این خائنین خود فروخته رو.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس